کوپــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــچ

فرهنگی سیاسی اجتماعی

زلزله ۷.۵ ریشتری امروز سراوان در بسیاری از نقاط هم جوار و کشورهای همسایه حس شده است.

n00211764-b

کوپچ

طبق گزارشات، شهرهای شیراز، بندرعباس و کرمان از استان هایی بوده اند که زلزله در آنها به طور نسبتا شدیدی احساس شده است.

گفته می شود


ادامه مطلب
نویسنده: اسد رییسی ׀ تاریخ: دو شنبه 27 فروردين 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

یادمان نرود کودکانی دیشب بی سرپناه خوابیدند!/

تصاویر آوارگی مردم بلوچ / بازسازی کی شروع می شود


برخی مسئولین با رسانه های مرکز بگونه ای سخن می گویند که انگار همه چیز تمام شده است و سخنی از همان تعداد اندک خانه های تخریبی که می گویند 15 درصد در منطقه گشت و برخی دیگر روستا ها می باشند به میان نمی آورند

در حالیکه برآورد خسارات نشان میدهد که به نسبت بزرگی زلزله در سراوان آسیب ها بسیار ناچیز می باشد ولی توجه داشته باشیم همه چیز نیز در سراوان گل و بلبل نیست! برخی مسئولین با رسانه های مرکز بگونه ای


ادامه مطلب
نویسنده: اسد رییسی ׀ تاریخ: پنج شنبه 29 فروردين 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀


ماشین

 


ادامه مطلب
نویسنده: اسد رییسی ׀ تاریخ: سه شنبه 27 فروردين 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

سهم ناچیز بلوچ‌ها در پست‌های کلان استان
 
این بی‌تدبیری‌ها با هر دلیل، جز تضعیف اعتماد عمومی به دولت و مسئولان ارشد کشور دستاوردی ندارد. متأسفانه، آنچه‌ ‌عملا در تداوم برخوردهای سلیقه‌ای اعضای هیأت دولت در تعیین مدیران استانی می‌بینیم، ارجحیت منافع گروهی بر منافع ملی است.
  

یکی از مشکلاتی که در دولت‌های نهم و دهم نسبت به دولت‌های پیشین دیده شده است،‌ بهره نبردن از نیروهای بومی در دورترین نقاط کشور و روا داشتن برخی تبعیض‌های نا‌بجاست.

به گزارش ‌ ندای زاهدان  این روند که بار‌ها مورد اعتراض مقامات محلی به ویژه نمایندگان بوده، مربوط به منطقه‌ای خاص نیست و از استان‌های ترک و کردنشین گرفته تا استان‌هایی که بیشتر آن‌ها را فارس زبانان یا لر زبان‌ها تشکیل می‌دهد (‌استفاده نکردن از نیروهای غیربومی و نا‌آشنا به فرصت‌ها و چالش‌های منطقه) به وفور به چشم می‌خورد.

بنا بر این گزارش، استان سیستان و بلوچستان نیز از جمله استان‌هایی است که از این بی‌تدبیری رنج می‌برد.

در این باره به رغم شعارهای تبلیعاتی دولت، حمیدرضا پشنگ، نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی از ‌به ‌کار نگرفتن پتانسیل‌های قوم بلوچ به شدت انتقاد‌ کرده تا آنجا که مشکلات عمده استان را اقتصاد و بی‌حرمتی به قوم بلوچ و به ‌کار نگرفتن آنان در پست‌های کلان استان می‌داند.

این عضو هیأت رئیسه کمیسیون عمران گفت: بزرگترین مشکل در استان سیستان و بلوچستان، مشکل اقتصادی بوده و سیاستگذاری در استان ما نقص جدی دارد. ما باید تلاش کنیم تا بتوانیم به اهداف و سیاست‌های کلان و راهبردی نظام و شاخص‌های توسعه‌ای کشور نزدیک شویم.

وی در ادامه با بیان این که آنچه اکنون در استان احساس می‌شود، ضایع شدن حقوق شهروندی قوم بلوچ است، افزود: در استان ما، برخی ‌رفتار‌ها و حرکت‌های سیاسی، بی‌حرمتی به قوم بلوچ است که امیدواریم بتوانیم با پیگیری و ارائه راهکار‌ها و سازوکارهایی، این حیثیت را به مردم برگردانیم.

پشنگ ادامه داد: همچنین یکی از دغدغه‌های ما، ارج و بها دادن به شهروندان بلوچ در پست‌های مدیریتی و جلوگیری از ضایع شدن حق و حقوق این عزیزان است. هم‌اکنون مدیریت استان به‌ نام قوم بلوچ، یکسری ظلم‌ها و حق‌کشی‌هایی ‌می‌کند که در تاریخ استان سیستان و بلوچستان بی‌سابقه است!

دبیر اول کمیسیون عمران با اشاره به مصادیق حق‌کشی‌ها گفت: در پست‌های مدیریتی کلان استان، با توجه به شاخص جمعیتی و میزان تحصیل کرده‌های قوم بلوچ و افرادی که ولایتمدار و پایبند نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند، متأسفانه شمار بسیار معدودی از بلوچ‌ها در سمت‌های مدیریتی این استان و کشور حضور دارند که همین تعداد معدود هم در حال حذف شدن هستند.

وی در ادامه افزود: آقای استاندار در سخنانش اعلام می‌کند که ۸۰ درصد بخشداران از بلوچ‌ها هستند؛ اما باید بگوید چه میزان از مدیران کل و از معاونین مدیران و مدیرعامل شرکت‌ها و چه تعداد از معاونین استانداری و فرمانداران شهرهای بزرگ از برادران تحصیل‌کرده و متعهد قوم بلوچ هستند؟!

پشنگ تأکید کرد: اینکه صرفا شعار بدهیم و به نوعی نان از سفره بلوچ‌ها بخوریم و در جای دیگر هزینه کنیم، بسیار ناگوار است؛ مردم ما آگاهند.

این بی‌تدبیری‌ها با هر دلیل، جز تضعیف اعتماد عمومی به دولت و مسئولان ارشد کشور دستاوردی ندارد. متأسفانه، آنچه‌ ‌عملا در تداوم برخوردهای سلیقه‌ای اعضای هیأت دولت در تعیین مدیران استانی می‌بینیم، ارجحیت منافع گروهی بر منافع ملی است‌؛ امری که تغییر رویکرد از مرکزگرایی و تنفیذ اداره امور داخلی استان‌ها و شهر‌ها به مردم هر منطقه را بیش از پیش ضروری کرده است.

این گزارش در ادامه آورده است، نه تنها در دولت نهم و دهم، بلکه در دولت‌های گذشته نیز عملا بیشتر ادارات کل استان‌ها ‌به مکانی بی‌استفاده‌ تبدیل شده که جز اجرای بخشنامه‌های صادره از تهران، وظیفه دیگری ‌برای خود نمی‌دانند و در بیشتر موارد برای کوچک‌ترین مورد نیز از تهران و وزارتخانه متبوع خویش، کسب تکلیف می‌‌کنند.

استقلال نداشتن مدیران استان‌ها و شهرستان‌ها در تصمیم‌سازی و برنامه‌ریزی، یکی از اصلی‌ترین معضلات مردم غیر ساکن در تهران است که سبب شده تا بیشتر صاحبان سرمایه و تولید، ترجیح دهند برای کوتاه شدن مسیر بروکراسی اداری و دوندگی‌های کلافه کننده اداری در شهرهای استان تهران، پیشه خود را ادامه دهند.

مسأله دیگری که در اینجا اهمیت می‌یابد، نگرش ذهنیت منفی است که در اذهان عمومی پدید می‌آید. شاید این که گاه‌ برخی از کردستانی‌ها، آذربایجانی‌ها، لرستانی‌ها، گیلانی‌ها و مازندرانی‌ها و... از تبعیض در حق خود گلایه می‌کنند، ناشی از نگرش نادرستی است که مدیران ارشد دولت به ویژه اعضای کابینه در مورد چگونگی وزارتخانه خود دارند و اصولا با وجود شعارهای بسیاری که سر داده شده، شواهد ناشی از شکست دولت در تمرکز زدایی است!

نویسنده: اسد رییسی ׀ تاریخ: یک شنبه 25 فروردين 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

گزارش تکان دهنده از وضعیت آب شرب ناسالم روستای دپگزان لاشار
 
دپگزان لاشار روستایی است که مردمانش آب شرب سالم ندارند و از آب تصفیه شده سرویس های بهداشتی که به قنات وسط روستا هدایت می شوند استفاده می کنند. دهها نفر به بیماری روده ای و اسهال مواجه شده اند ولی تا زمانی که وبا و التور رخ ندهد کسی به فکر نیست؟



میرزا بلوچی یکی از معتمدین و اهالی روستای دبگوزان می گوید: روستای دپگزان طبق سرشماری آبان ماه 90 با  65 خانوار 280 نفر جمعیت از توابع بخش لاشار شهرستان نیکشهر حدفاصل سرومیچ و چانف آب شرب بهداشتی سالم ندارند و از آب اندک قنات که از وسط روستا می گذرد و دور اطراف آن دهها چاه فاضلاب و دستشویی حفر شده و کاملا غیر بهداشتی است مصرف می کند.
وی ادامه داد تاکنون چندین نفر با مصرف این آب به انواع بیماریها دچار

www.nikshahr.com


ادامه مطلب
نویسنده: اسد رییسی ׀ تاریخ: یک شنبه 25 فروردين 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀


ادامه مطلب
نویسنده: اسد رییسی ׀ تاریخ: یک شنبه 25 فروردين 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

بطورکلی پوشاک هر منطقه تحت تأثیر آب و هوای آن منطقه می‏باشد. باید گفت که لباس بلوچ، لباس قدیمی فلات ایران به ویژه اقوام پارتی(اشکانیان) می‌‏باشد که با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه، تغییراتی در آن پدید آمده است. به علّت گرمای زیاد و تابش شدید خورشید، لباس مردان اغلب به رنگ روشن می‌‏باشد و برای جلوگیری از تابش مستقیم آفتاب عمامه‏ای دور سر می‌‏پیچند و شال یا لنگی بر روی شانه می‌‏اندازند. اما پوشاک زنان بلوچ علاوه بر اینکه تحت تأثیر شرایط آب و هوایی منطقه است، متأثر از فرهنگ کشورهای پاکستان و هندوستان قرار دارد. لباس زنان بلوچ به طرز شگفت آوری سوزن دوزی و یا گلدوزی شده ‏است و روسری یا سریگ زنان نیز سوزن‌دوزی و قلاب‌دوزی می‌شوند.‏
الف) پوشاک مردان
پیراهن یا قمیس: پیراهن گشاد و جادار است که از زیر گلو چاک می‌‏خورد و دارای یقه برگردان یا ساده، با یک یا دو جیب در زیر شانه‏‌های طرفین و یک جیب در بالای سینه سمت چپ است. ‏
▪ شلوار: شلوار مردان بلوچ همانند شلوار اشکانیان بسیار گشاد است اما در نزدیک دمپا یا پاچه تنگ می‌شود ‏و با چرخشی سبب چین‌هایی در آن می‌شود.
▪ گَنْجْپِراک: همان زیرپوش است. ‏


ادامه مطلب
نویسنده: اسد رییسی ׀ تاریخ: یک شنبه 25 فروردين 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

بلوچستان دارای آب و هوای خشک و گرم است و مردم آن به دو دسته ساکن و غیر ساکن (عشایر که ایلات بلوچ را تشکیل می دهند) تقسیم می شوند.

اصولاً منبع اصلی درآمد برای بلوچ های ساکن، کشاورزی و برای بلوچ های متحرک، دام پروری است که متأسفانه در سالهای اخیر به علت خشکی فراوان، کشاورزی و دامپروری تا حد بسیار زیادی افت کرده است. در نتیجه عوامل مذکور، مردم بلوچستان، به ناچار به فعالیت های غیر کشاورزی روی آورده اند و سعی کرده اند با توسل به فرآورده های مذکور، زندگی خود را سرو سامان بخشند، بجز ترانه ها و نغمه ها، صنایع دستی نیز بیانگر چهره ای از زندگی مردمان بلوچ است که در رنگها و نقش های سوزندوزی بلوچ یا گلیم و قالی مفهوم می یابند.

جالب اینجاست که فعالیت های صنایع دستی به طور سنتی در استان مذکور توسط زنان انجام می شود زیرا زنان بلوچ به علت زندگی بسیار محقرانه خود چندان فعالیت خانه داری ندارند. به واسطه سنت ها و عقاید مردان، در خارج از خانه هم نمی توانند کار کنند، در نتیجه هر زن و دختر بلوچ از هفت سالگی و به بهانه تزئین لباس خود، سوزندوزی بلوچ را می آموزد و بدین ترتیب به معاش خانوانده کمک می کند، سفالسازی، قالی و گلیم بافی، توسط زنان بلوچستان انجام می شود.

مهمترین رشته های صنایع دستی رایج عبارتست از:

 


ادامه مطلب
نویسنده: اسد رییسی ׀ تاریخ: یک شنبه 25 فروردين 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

با دستور وزیر کشور

جدول زمان‌بندی ثبت‌نام انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا

مراسم صدور دستور شروع انتخابات چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا صبح امروز چهارشنبه در ساختمان وزارت کشور با حضور وزیر کشور آغاز شد.

بر این اساس در این مراسم وزیر کشور از طریق ویدئو کنفرانس در روند شروع انتخابات در سایر استان‌ها قرار گرفت که می‌توان به استان خراسان رضوی و لرستان اشاره کرد.

جدول زمان‌بندی ثبت‌نام انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا

 

وزیر کشور 25 آذر سال گذشته در حاشیه همایش معاونین سیاسی، امنیتی استانداری‌های سراسر کشور جدول زمان‌بندی ثبت‌نام انتخابات چهارمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا را تشریح کرد.

 

طیق برنامه ریزی های قبلی ثبت نام از نامزدهای انتخابات چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا از تاریخ 26/1/92 تا 1/2/92 به مدت 7 روز خواهد بود و زمان برگزاری انتخابات آن 24 خرداد ماه 92 همزمان با یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری است. 

 

روستاهای بالای 20 نفر خانوار و 100نفر جمعیت، روستاهای واجد شرایط  شرکت در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا هستند.

 

سطح تحصیلات کاندیداها در روستاهای تا 200 نفر جمعیت خواندن و


ادامه مطلب
نویسنده: اسد رییسی ׀ تاریخ: شنبه 24 فروردين 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

۳۰۰ میلیون یورو، قیمت گرانترین آپارتمان جهان است که در موناکو قرار دارد.

یک پنت هاوس به متراژ ۳۳۰۰ متر و به قیمت ۳۰۰ میلیون یورو در بالاترین طبقۀ برج “اوده‌اون” Odéon در موناکو عنوانِ گرانترین آپارتمان جهان را از آنِ خود کرده است.

 

300 میلیون یورو، قیمت گرانترین آپارتمان جهان است که در موناکو قرار دارد.

 

پرنس آلبرت دوم، پادشاه موناکو برای مقابله با کمبود مسکن و بالارفتن قیمت خانه‌ها قصد دارد ساخت و ساز مسکن را در موناکو گسترش دهد. پروژه‌ها و برج‌های زیادی در دست ساخت است که یکی از آنها که توجهات زیادی به خود جلب کرده، برج “اوده‌اون” است.


ادامه مطلب
نویسنده: اسد رییسی ׀ تاریخ: دو شنبه 19 فروردين 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

سرپرست مدیریت بحران سیستان و بلوچستان:

چهار محور اصلی و فرعی استان و

بیشتر راههای روستایی نیکشهر مسدود شد


سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: علاوه بر چهار محور اصلی و فرعی جنوب استان بیشتر راههای روستایی شهرستان نیکشهر براثر شدت بارندگی و طغیان رودخانه ها مسدود شد.ˈغلامرضا اربابیˈ یکشنبه شب در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: چهار محور اصلی و فرعی جنوب استان شامل راه کنارک- جاسک، دلگان-بزمان، دلگان -زهکلوت و نیکشهر -بنت بر اثر طغیان رودخانه های فصلی تا اطلاع بعدی مسدود شده است.

وی بیان کرد: شدت بارندگی موجب قطع بیشتر راههای روستایی شهرستان نیکشهر شده است.
 


ادامه مطلب
نویسنده: اسد رییسی ׀ تاریخ: دو شنبه 19 فروردين 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

نویسنده: اسد رییسی ׀ تاریخ: یک شنبه 18 فروردين 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

سفر تنها  رفتن از شهری به شهر دیگر برای تفریح و گردش نیست، سفرهایی هم وجود دارند که به واسطه احساس درونی و بار مسئولیت ادواری صورت می گیرد، مدلی که از آن صحبت می شود اولین بار توسط دولت نهم تحت عنوان سفرهای استانی وارد ادبیات کلامی و سیاسی ایران شد، وقتی عالی ترین مقام اجرایی کشور برای بازدید به محروم ترین مناطق کشور گام گذاشت، اراده و تصمیم دولت را برای گسترش و بازتولید عدالت محوری به نظاره چشمان تیز بین مترصدان پیشرفت ایران گذاشت، دولت با ترسیم افق و دیده بانی عینی نارسایی ها به وسیله شخص رئیس جمهور، نهایت عشق و علاقه به مردم اقصی نقاط کشور را به منصه ظهور گذاشت، این تصمیم صرف یک دولت نبود و در دولت بعدی هم علی رغم مشکلات تحمیلی فراوان در حوزه های سیاست داخلی و خارجی ادامه داشت.

 بعد دیگری از این سفرها در  استانهای کشور با نگاهی مشابه شکل گرفت، استانی که به تنهایی با غرور و تعصبی خاص، 11 درصد از مساحت ایران را به خود اختصاص داده است، سهمی قابل توجه در گردشروی های بدون تفریح نماینده عالی دولت در خود دارد، سفرهایی که مرزهای 80 مورد را هم شکسته است، کاروانی از خودرو که  از دید کمتر جاده ای


ادامه مطلب
نویسنده: اسد رییسی ׀ تاریخ: یک شنبه 18 فروردين 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 
 
 

دکتر ˈمنصور شکیباˈ روز یکشنبه در آیین آغاز هفته سلامت در دبستان پسرانه شهید چمران زاهدان اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران از 18 تا 24 فروردین را به عنوان هفته سلامت نامگذاری کرده است.

وی با بیان اینکه شعار امسال هفته سلامت ˈفشار خون را جدی بگیریدˈ اعلام شده است، افزود: افزایش آمار مرگ و میر ناشی از فشار خون بالا در کشور علت این نامگذاری است.

وی ادامه داد: در گذشته بیماریهای واگیردار از قبیل مالاریا، وبا و بیماریهای عفونی باعث افزایش مرگ و میر می شد که خوشبختانه در سالهای اخیر این بیماریها کنترل شده و در استان نیز شاهد کاهش چشمگیر آن هستیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به دلایل زیست محیطی ایجاد فشار خون گفت: جمعیت سالمند، افزایش جمعیت شهرنشین که متناسب با زیر ساختها نیست و جهانی شدن مصرف غذاهای آماده باعث افزایش فشار خون می شود.

شکیبا اظهار داشت: بر اساس آمار سازمان جهانی بهداشت در سال 2008 حدود 40 در صد افراد بالای 25 سال فشار خون بالا دارند.

وی افزود: متاسفانه این بیماری علامتی ندارد به همین دلیل کمتر جدی گرفته می شود و تشخیص آنرا مشکل و عوارضی همچون نارسایی کلیه یا قلبی ایجاد می کند.

وی ادامه داد: مصرف غذاهای آماده و پرچرب، مصرف بالای گوشت قرمز، مصرف بی وریه آب میوه و تنقلات، سرانه مصرف کم میوه و سبزیجات، شیر و لبنیات در استان از دلایل زمینه ساز این بیماری است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان توصیه کرد: پیاده روی، مصرف کم نمک، عدم استعمال دخانیات، انجام فعالیت بدنی، جلوگیری از اضافه وزن و خودداری از مصرف پان می تواند در پیشگیری از فشار خون بالا موثر باشد.

نویسنده: اسد رییسی ׀ تاریخ: یک شنبه 18 فروردين 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀


سازمان هدفمندی یارانه‌ها اعلام کرد

یارانه ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی روز چهارشنبه قابل برداشت است

سازمان هدفمندی یارانه‌ها اعلام کرد یارانه ۴۵۵۰۰ تومانی روز چهارشنبه قابل برداشت است.

در اطلاعیه سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها آمده است: با تبریک سال نو پرداخت مرحله 26 یارانه‌های نقدی مربوط به فروردین 92 به ازای هر نفر 45500 تومان ساعت 24 روز سه‌شنبه 20 فروردین ماه به حساب بانکی سرپرستان محترم خانوار واریز می‌شود و قابل پرداخت خواهد بود.

این اطلاعیه به امضای حمید عسگری سرپرست سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها رسیده است.

نویسنده: اسد رییسی ׀ تاریخ: یک شنبه 18 فروردين 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

 

 

 
 
برای مشاهده ی بقیه ی تصاویر به ادامه ی مطلب مراجعه نمایید


ادامه مطلب
نویسنده: اسد رییسی ׀ تاریخ: شنبه 10 فروردين 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀


نور چشم زنان بلوچ سوغات گردشگران سیستان و بلوچستان/

رونق هنر اصیل سوزن‌دوزی در منطقه
 
 
آنچه ساکنان منطقه بلوچستان از گذشته تاکنون پیشکش سایر هموطنان خود و دیگر نقاط جهان کرده‌اند تلفیقی صمیمانه از صبر و هنر زنان و دختران بلوچ است که در سوزن دوزی هایی ظریف و جذاب متجلی است.

به گزارش خبرنگار مهر: سوزن دوزی هنر ارزنده ای است که در بلوچستان با نور دیده چشمان زنان و سوزن شکل می گیرد و در زمره یکی از اصیل ترین و جالب ترین صنایع دستی کشور به شمار می رود.

سوزن دوزی یا «سوچن دوزی» یا همان بلوچ دوزی در میان اقوام بلوچ هنری اصیل و ریشه دار است كه با طبیعت لطیف و صمیمی زن بلوچ آمیخته شده است و تلفیقی  از رنگ های خالص و طبیعی و نقش آرام طبیعت است.

در سوزن دوزی، نخ، پارچه و سوزن تنها ابزار مورد نیاز برای آفرینش


ادامه مطلب
نویسنده: اسد رییسی ׀ تاریخ: شنبه 10 فروردين 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀



می خواهیم گفتگویی مفصل با جناب آقایان یعقوب جدگال نماینده چابهار نیکشهر کنارک و قصرقند و محمدسعید اربابی نماینده ایرانشهر سرباز دلگان و بخشهای آشار- بنت فنوج- آهوران و لاشار در مورد عملکرد و فعالیتهای سال گذشته و برنامه های سال جدید انجام دهیم به نظر شما چه سوالاتی را مطرح کنیم و خواسته شما از دو نماینده حوزه شهرستانهای نیکشهر و قصرقند یا به نوعی جنوب بلوچستان چیست؟

لطفا سوالات را ارسال دارید تا پاسخ لازم را بگیرید.

نویسنده: اسد رییسی ׀ تاریخ: شنبه 10 فروردين 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀


DSC09287.jpg

DSC09288.jpg
 


ادامه مطلب
نویسنده: اسد رییسی ׀ تاریخ: جمعه 2 فروردين 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

کلات نیوز- بخشدار بنت : به عنوان عالی ترین مقام اجرایی و سیاسی بخش مسوول حفظ نظم، آرامش ، عمران و آبادانی خواهم بود.

به گزارش خبرنگار کلات نیوز پنج شنبه اولین روز سال ۱۳۹۲ مراسم معارفه فرامرز دانش بخشدار جدید بنت و تودیع کوروش محمدی ( فرماندار جدید قصرقند ) با حضور صاحب گل صالحی فرماندار نیکشهر ، محمد سعید اربابی نماینده ایرانشهر ، علما ، ریش سفیدان و خیل عظیم مردم درمسجد جامع بنت برگزار شد.

در این مراسم از خدمات کوروش محمدی بخشدار اسبق  تجلیل شد.

فرامرز دانش بخشدار جدید بنت با اشاره به آمار جمعیتی بخش اظهار داشت : بخش بنت از نظر آمار،  جمعیتی بیش از ۲۵ هزار نفر بر اساس سرشماری عمومی نفوس ومسکن ۱۳۹۰ و ۴۸۵۰ خانوار جمعیت را دارا می باشد .

وی همچنین گفت : از لحاظ جغرافیایی از شمال به فنوج، جنوب زرآباد، شرق نیکشهر و جنوب همجوار استان هرمزگان است.

دانش در خصوص وظایف بخشدار افزود  : بخشدار نقش هماهنگی و نظارت را دارا می باشد و به عنوان عالی ترین مقام اجرایی و سیاسی مسوول حفظ نظم، آرامش، عمران و آبادانی است .

بخشدار بنت  در خصوص برنامه هایی که باید در اولویت کاری خود انجام دهد اظهار داشت : برنامه هایی که در اولویت هستند جاده نیکشهر- بنت می باشد و همچنین بنت – فنوج که به دو راهی مواصلاتی خط ترانزیت به لاشار متصل می شود و دیگر اینکه تعدادی از خانوارهای کوه سفید که فاقد شناسنامه هستند را پیگیری خواهم نمود که از طریق مراجع و مبادی ذی ربط این مشکل سجلی و هویتی عزیزان مرتفع شود ، مورد دیگر ارتقا و بالا بردن رتبه بنت خواهد بود که با بالا بردن رتبه نیرو های بیشتری را در سیستم اداری خواهیم توانست استخدام نماییم.

DSC02571


ادامه مطلب
نویسنده: اسد رییسی ׀ تاریخ: جمعه 2 فروردين 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

CopyRight| 2009 , kopch.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com